Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de ting vores kunder typisk spekulerer over. 

Hvordan plejer jeg mit lammeskind?

Du kan læse vores produktpleje guide herinde

Oprindelse på jeres lammeskind?

Vores lammeskind kommer typisk fra danske, svensk eller islandske lam. Vi har rigtig stor fokus på dyrevelfærd og fokusere kun på at have en pålidelig samarbejdspartner der overholder EU’s vedtægter ifm. garvningen af lammeskindet. Vores leverandør har over 25 års erfaring indenfor dette og er en del af et lille familieejet landbrug. Vi har en stor forkærlighed for alle de nordiske lammeskind, da alle landende har nogle helt specielle kendetegn.

Hvilken størrelse er jeres lammeskind?

Alle vores lammeskind er altid oplyst med bredde x længde (70-120 cm. fx.)
Størrelserne kan dog varierer fra produkt til produkt, da alle vores skind er unikke –  så størrelserne er vejledende og kan have et par centimeters forskel ifht. det oplyste.
lammeskind-str

Hvordan sendes jeres produkter?

Alle vores produkter er lagervarer der vil blive sendt med Post Danmark (dag-til-dag levering.) Vi afsender alt fra vores lager og showroom på havnen i Aarhus hvilket giver dig den mest komfortable købsoplevelse. Vi sender et track and trace nummer til din e-mail umiddelbart efter afsendelse. Der er gratis fragt uanset ordrebeløb.
Post Danmark logo

Kan jeg tracke min pakke?

Ja – du vil umiddelbart efter afgivelse af ordre modtage et Track & Trace nummer – hvor du herefter kan følge din pakkes vej fra vores lager til dit hjem.

Hvor lang tid tager det at modtage min pakke?

I 97% af tilfældene (Post Danmarks statistik red.) vil du modtage dine produkter dagen efter afgivelse af din ordre ved køb inden kl 17. Vi ved hvor vigtigt det er at vores kunder får deres produkter så hurtigt som overhovedet muligt og vi gør derfor en stor dyd i altid at levere rettidigt alle ugens hverdage.

Sender i uden for Danmarks grænser?

Ja, vi kan med en særskilt aftale godt sende dine produkter til andre lande. Vi har mange kunder fra f.eks. Norge og Sverige der er rigtig glade for Nordicdeco’s produkter og derfor har vi også åbnet for denne mulighed.

Hvad er min returret?

Efter dansk lovgivning har du 14 dages fuld returret, fra den dag du modtager produktet. Hos NORDICDECO vil vi dog gerne gøre noget lidt ekstraordinært for vores kunder, vi tilbyder derfor 30 dages fuld returret. Vi betaler tilmed returfragten, hvis du skal have ombyttet dit produkt til et andet i vores sortiment.

Kurv

loader